Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой има ли идея ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщение
    Мигачите се виждат идеално май.........
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Мигачите се виждат идеално май.........
      Виждат се добре.
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

На живо ме съмнява, че хич няма да е толкова видим (за разлика от фаровете, целия мигач изглежда осветен, не само окръжността)...
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Колеги, кажете къде да отида за тия рингове да ми ги сложат. Тоя моя човек неуспя. Немогъл да разглоби фаровете двете пластмаси на самите крушки и черната отзад били залепени и нямало отваряне. Как тогава има толкова снимки и клипчета на направени такива? Кажете утре да хвана да отида да ми ги сложат ще умра ако се набия с тия пари.

---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 18:57 ----------

Ако някой някога му се е налагало да разглобява фаровете за някъв ремонт да каже къде го е правил да ходя и аз. Помагайте, че ми идва да се гръмна направо.
          Алфа ромео 75 2.0
          Алфа ромео 147 facelift 1.6 T.S.
          Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

Ми не е просто. В английския форум има бая дълга тема. Един пич даже ги печеше във фурната, за да се размекнат лепилата и така ги отваря. Накрая обаче май се наложи варианта с рязане и лепене после
            Last edited by dedepene; d.m.y г., 20:51.
            '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

Хора, май няма как да стане освен с рязане сега я взех колата и човека ми вика няма как освен с рязане и после да се лепи наново ама никой неможе да гарантира дали ще стане, като хората. Може после да влиза влага е ще стане една дълга и широка, а и фаровете са над 1000 лв., така че не ми се рискува. Ше ги прежалвам тия пари и това си е.
              Алфа ромео 75 2.0
              Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

Какво стана с този проект? Никой ли не го реализира?
                CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
                  Какво стана с този проект? Никой ли не го реализира?
                  Аз се отказах и ги прежалих тия пари не си заслужава да рискувам фаровете за тая простотия. Не предполагах, че са залепени така, а ако се преебат нещо са некви луди пари.
                  Алфа ромео 75 2.0
                  Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

Working...
                  X